Σώμα

NHMATA
aptos_logoTransp
Τα δερματικά, βιοαπορροφήσιμα νήματα σώματος επιτρέπουν την ανόρθωση και την αντιμετώπιση της χαλάρωσης προβληματικών περιοχών του σώματος αναίμακτα, δίχως χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας.

INFO

Διάρκεια επέμβασης: 20-45΄ ανάλογα με την περιοχή του σώματος
Αναισθησία Με εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας
Τύπος επέμβασης Πραγματοποιείται στο ιατρείο

Τι είναι

Τα νήματα είναι μια γρήγορη, ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος αισθητικής επέμβασης που δεν αφήνει σημάδια και ουλές στο δέρμα.
Η εφαρμογή βιοαπορροφήσιμων νημάτων στο σώμα είναι μια καινοτόμος μέθοδος για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και χρησιμοποιείται με επιτυχία για την ανόρθωση προβληματικών περιοχών του σώματος.

Σε ποιους απευθύνεται

Με την πάροδο του χρόνου, ο στηρικτικός ιστός του δέρματος χάνει την αποτελεσματικότητά του, γεγονός που γίνεται ορατό στις επιρρεπείς στη χαλάρωση περιοχές του σώματος όπως:

  • οι μηροί
  • οι γλουτοί
  • η κοιλιά 
  • οι βραχίονες
  • το στήθος

Εάν λοιπόν αντιμετωπίζετε προβλήματα χαλάρωσης του δέρματος και δεν επιθυμείτε να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση, τα νήματα σώματος μπορούν να δώσουν μια αναίμακτη εναλλακτική λύση.

 

Πόσο αποτελεσματική είναι

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Τα δερματικά νήματα απορροφώνται από τον οργανισμό σε διάστημα 6-8 μηνών.

Η δράση τους μπορεί να φθάσει τα 2 χρόνια, ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης που προϋπήρχε.

Η τεχνική

Υπάρχουν δυο είδη νημάτων: τα νήματα σύσφιξης και τα νήματα αγκύρωσης.

Τα πρώτα εισάγονται με μια μικρή βελόνα οριζόντια ή κάθετα, αναλόγως των αναγκών της προβληματικής περιοχής, δημιουργώντας ένα πλέγμα που συγκρατεί το χαλαρωμένο δέρμα και χαρίζει σύσφιξη.

Τα νήματα αγκύρωσης, εισάγονται κατά μήκος μιας επιλεγμένης τροχιάς και στη συνέχεια τεντώνονται, προκαλώντας άμεσα ανόρθωση του δέρματος.

Ο πλαστικός χειρουργός θα συζητήσει μαζί σας το είδος των νημάτων που θα χρησιμοποιήσει σύμφωνα με τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.

Ασφάλεια και επιπλοκές

Ο ερεθισμός του δέρματος και οι εγχυμώσεις στα σημεία που εισήχθησαν τα νήματα είναι οι συνήθεις επιπλοκές οι οποίες όμως, σταδιακά υποχωρούν.